fbpx

И СТАРТАП Е ОПЦИЈА !

Заедничка кампања на Х Фактор Акцелератор и 'Goce Delcev' University - Stip (Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип), која ќе финишира со панел дискусија на оваа тема, во рамките на #GlobalEntrepreneurshipWeek2019.
Нека им е со среќа стартот на учебната година на сите студенти на УГД - Штип.
Сите студенти кои имаат претприемачка амбиција ќе имаат опција да аплицираат во Х Фактор Акцелератор, со шанса да добијат финансиска и менторска поддршка!