Втора активност од заедничката кампања “И Стартап е Опција”која се реализира во заедничка соработка со УГД Штип.

Втора активност од заедничката кампања “И Стартап е Опција” која се реализира во заедничка соработка со УГД Штип.

Пред професорите и студентите на УГД Штип, Д-р Игор Андреев ги промовираше можностите за поддршка на иновативни стартап идеи кои ги нуди Х Фактор Акцелератор од Велес, како прв и единствен бизнис акцелератор надвор од Скопје.

Кампањата ќе финишира со завршната панел дискусија која ќе се одржи на 19. ноември во рамките на Глобалната недела на претприемништво, во партнерство со Стартап Македонија.

Tags: No tags