ПРЕТВОРЕТЕ ЈА ВАШАТА ИДЕЈА во БИЗНИС, со можност и за ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА од 30.000 евра!!!

ПРЕТВОРЕТЕ ЈА ВАШАТА ИДЕЈА во БИЗНИС, со можност и за ФИНАНСИСКА ПОДДРШКА од 30.000 евра!!!

Обезбедуваме и менторски/тренинг услуги за дефинирање на идејата во бизнис план, вмрежување и можност за презентација пред инвеститори.

Може да аплицираат индивидуалци и тимови со иновативни идеи во рана фаза од развојот на идејата.

Сите заинтересирани тимови кои работат на развој на некаква идеја, апликација или решение за одреден проблем, во БИЛО КОЈА ОБЛАСТ, може да аплицираат со пополнување на следната онлајн форма:

https://iodvelessemoze1.typeform.com/to/QCdRIL

Крајниот рок за аплицирање е 31.01.2020 година!!!

Повеќе информации може да добиете во X Фактор Акцелератор, ул. Борис Карпузов, 1, Велес. Пишувајте ни на следниот е-маил: info@xfacc.mk

Tags: No tags