Meeting with leading Baltics startup players !

Велес станува значаен стартап центар!

Благодарност до Швајцарската амбасада, што преку SwissEP (Програмата за претприемништво) ни овозможи да учиме од искуствата на Startup Wise Guys акцелераторот од Балтичките земји, како и да се дружиме со останатите членови на MKstartups акцелераторските тимови и дел од нивните стартапи.

Tags: No tags