fbpx

бизнисразговоризауспешенстартап

Уникатен Opening Meetup настан на велешкиот X Factor Accelerator!

Во НАЈАВА!!! Уникатен Opening Meetup настан на велешкиот X Factor Accelerator! X Factor Accelerator Opening Meetup е уникатен еднодневен настан на кој покрај церемонијалниот дел, со што и официјално ќе се означи стартувањето на првиот инвестициски циклус, ќе се започне и серијалот панел дискусии Бизнис Разговори За Успешен Стартап. Покрај тимот на акцелераторот, кој го сочинуваат претприемачи со големо …

Уникатен Opening Meetup настан на велешкиот X Factor Accelerator! Read More »