Уникатен Opening Meetup настан на велешкиот X Factor Accelerator!

Во НАЈАВА!!! Уникатен Opening Meetup настан на велешкиот X Factor Accelerator! X Factor Accelerator Opening Meetup е уникатен еднодневен настан на кој покрај церемонијалниот дел, со што и официјално ќе се означи стартувањето на првиот ...