Вмрежување на тимот на Vision Dynamix со претставници на значајни регионални чинители

Континуирано обезбедуваме стратегиска поддршка за раст на стартапите од нашето инвестициско портфолио.

Вмрежување на тимот на Vision Dynamix со претставници на значајни регионални чинители: Vitosha Venture Partners LAUNCHub Ventures The Recursive 36 Chambers, и #SwissEP !

Благодарност до нашите партнери #SwissEP и Startup Macedonia.

Tags: No tags