Демо Ден на Х Фактор Акцелератор

Одличен настан за презентација на 12 исклучително атрактивни стартап идеи и тимови пред членовите на Комитетот за одобрување инвестиции во рамките на третиот инвестициски циклус .#demoday#zednorasteme#xfactoraccelerator#startupmacedonia

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *