Последна припрема пред Демо денот на заедничката пред – акцелераторска програма со PREDA Plus Foundation.

Учесниците имаа прилика да слушнат прaктични искуства за ефективен pitching од Igor Madzov од Startup Macedonia и консултант на #SwissEP програмата, кој е еден од најрелевантните познавачи на регионалната стартап сцена.

#iodvelesiodbitolasemoze

 

Tags: No tags