Milan Dimitrievski FOUNDER

Интервју со Милан Димитриевски за новата Инвестициска програма на Х Фактор Акцелератор

X Factor Accelerator ја отвори новата Инвестициска програма и инвестиции до 100.000 Евра во стартап фирми. Покрај моменталната ситуација со Ковид-19 кризата, дали мислите дека тоа ќе има влијание врз храброста за започнување нов бизнис или напротив, ...